De rode (trap)loper uitleggen

De rode (trap)loper uitleggen

Heeft u net verbouwd? Een spiksplinternieuwe trap gezet in uw huis? Dan is het tijd voor wat afwerking. U wil natuurlijk een verzorgde en fantastische look voor uw inkomhal of trappenhal. Om uw eigen trap dé 'eyecatcher' te maken van uw hal, moet u natuurlijk een traploper kopen. Dat kunt u gemakkelijk bij De Roode Loper.

Een traploper? Proper! 

Een loper is een vloerkleed waarover u loopt. Als deze wordt bevestigd over uw trap, is het een traploper! Maar waarom is het zo handig? Ten eerste, denk maar aan iedereen die uw trap op en af loopt. De loper zorgt ervoor dat de meeste vuiltjes op de mat blijven hangen waardoor het boven (of beneden) in huis minder vuil wordt. Een traploper is ook heel gemakkelijk om af te kuisen. Gewoon even met de stofzuiger er overheen en hij is weer zo goed als nieuw! Een proper huis, dat wil toch iedereen? Dan moet u een traploper kopen. 

Minder lawaai 

Een traploper heeft nog meerdere voordelen. Doordat u een zachte mat aanbrengt op uw trap, hoort u geen voetstappen meer op het harde materiaal. De doffe en harde voetstappen worden door een traploper gedempt. Op deze manier kunt u op een rustige manier naar boven of beneden wandelen in uw huis zonder iemand wakker te maken. Nog een reden om zeker een traploper te kopen! 

Warme winter 

In de winter is het in huis een beetje kouder, ook op de trap. In plaats van een koude, harde trap te hebben in de winter, kunt u door een traploper te kopen een warme, zachte trap hebben. Uw sokken vergeten? Loop maar snel naar boven op de warme trap met traploper! De loper zorgt er ook voor dat de trap een meer kindvriendelijke plaats wordt. Het is lang niet zo hard en koud om op te wandelen dan een trap zonder traploper. 

Traploper kopen 

Als u beslist om een traploper te kopen voor uw trap, heeft u nog talrijke keuzes. De afmetingen voor een traploper zijn oneindig. Een trap kan bekleed worden over de hele breedte, maar het is ook mogelijk om een trap te bekleden voor slechts een deel. Dit kiest u geheel zelf! Hiernaast kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende materialen waaruit de traploper gemaakt kan worden. De meest gebruikte materialen zijn wol, sisal en synthetische stoffen. Ga zeker eens kijken om het verschil in materiaal te voelen. De prijs van een traploper kan ook heel verschillend zijn. Dit wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van de stof die u kiest. Wilt u graag een chique afwerking? Kies dan voor traproeden! Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en materialen.  Een traploper houdt uw huis proper, dempt harde geluiden, geeft een warme sfeer en een mooi afgewerkt uitzicht in uw hal. Overtuigd van de traploper? Contacteer dan snel een expert in de buurt en voor je het weet, blinkt ook uw hal met een prachtige traploper.


Delen